Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποστράτων Αναδρομικα Συνταξιουχων Πινακεσ : Anadromika Etsi 8a Do8oyn Se Dhmosio Apostratoys Idiwtiko Tomea Ta Posa Akribeis Hmeromhnies Pinakas Limenikanea Gr _ Αναδρομικά 10 μηνών για κύριες και επικουρικές συντάξεις έρχονται για όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο για αυτούς που έχουν κάνει αγωγές διεκδίκησης.

Αποστράτων Αναδρομικα Συνταξιουχων Πινακεσ : Anadromika Etsi 8a Do8oyn Se Dhmosio Apostratoys Idiwtiko Tomea Ta Posa Akribeis Hmeromhnies Pinakas Limenikanea Gr _ Αναδρομικά 10 μηνών για κύριες και επικουρικές συντάξεις έρχονται για όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο για αυτούς που έχουν κάνει αγωγές διεκδίκησης.. Αναφερόμενος στο θέμα των εκκρεμών συντάξεων, ο κωστής χατζηδάκης είπε στην εκπομπή «mega. Τρεις κατηγορίες συνταξιούχων, με διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τις αναδρομικές επιστροφές ποσών που παρανόμως παρακρατήθηκαν από τις συντάξεις τους, δημιουργεί η πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε από τη βουλή. Τον οκτώβριο σε μία δόση έρχονται αυξήσεις με αναδρομικά 12 μηνών και με ποσά που φτάνουν ως και τα 2.640 με επανυπολογισμό κύριας σύνταξης θα έρθουν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά όχι για όλους, αλλά για όσους συνταξιοδοτήθηκαν με πάνω από 30 έτη. Πανελλήνια ομοσπονδία αποστράτων σωμάτων ασφαλείας. « εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων ».

Αναδρομικά 10 μηνών για κύριες και επικουρικές συντάξεις έρχονται για όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο για αυτούς που έχουν κάνει αγωγές διεκδίκησης. Αν δοθούν σε 36 δόσεις, θα παίρνει 336 ευρώ το μήνα, ενώ με 60 ή 65 δόσεις θα παίρνει 201 ή 186 ευρώ το μήνα αντίστοιχα. Η αλλαγή αφορά τους νέους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα εξαιτίας καθυστέρησης στην αναδρομικά : Να αναγνωριστούν αναδρομικά στο σύνολο των συνταξιούχων, ανεξάρτητα από το αν έχουν κάνει αγωγές. Στις εκκρεμείς συντάξεις, στα αναδρομικά των συνταξιούχων και στην ενίσχυση των ανέργων αναφέρθηκε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης.

Anadromika Synta3ewn Poioi Ta Dikaioyntai Analytika Ta Posa Pinakes Nea Selida
Anadromika Synta3ewn Poioi Ta Dikaioyntai Analytika Ta Posa Pinakes Nea Selida from www.zarpanews.gr
Οι πληρωμές ξεκινούν από αυτόν τον μήνα και αφορούν τους συνταξιούχους που υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης μετά τις 13 μαΐου 2016 (με την ισχύ του νόμου κατρούγκαλου). Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα που αναφέρει εκπρόσωπος των αποστράτων τα αναδρομικά πιστώθηκαν σε 5 κατηγορίες συνταξιούχων για διάστημα από 16,5 μήνες έως και 47 μήνες , κατ' αντιστοιχία με το χρονικό διάστημα που ορίστηκε και για τους εν ενεργεία συναδέλφους τους. Η… δεύτερη βόμβα είναι ότι στις περιπτώσεις συνταξιούχων που έχει διαπιστωθεί ότι έχουν πάρει περισσότερα αναδρομικά από αυτά που δικαιούνται, καθώς και σε όσους άλλους εντοπιστούν παραπάνω αναδρομικά με την ολοκλήρωση του ελέγχου, αυτά τα επιπλέον ποσά θα κληθούν να τα. «ζεσταίνεται» το πορτοφόλι των συνταξιούχων καθώς από την ερχόμενη παρασκευή ξεκινά η πίστωση των λογαριασμών με τις κύριες και επικουρικές συντάξεις νοεμβρίου αλλά και τα αναδρομικά 11μήνου από τις περικοπές του 12. Αναδρομικά χιλιάδων ευρώ για όλους! Από το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές. Στο δημόσιο αν συνυπολογιστούν και αναδρομικά 11 μηνών από την εασ τα ποσά ξεπερνούν και τις 15.000 ευρώ. Συνταξιούχος του δημοσίου με κύρια σύνταξη προ φόρου στα 1.520 ευρώ και επικουρική 348 ευρώ έχει λαμβάνειν 7.340 εχει δηλαδή συνολικά αναδρομικά 12.083 ευρώ.

Να αναγνωριστούν αναδρομικά στο σύνολο των συνταξιούχων, ανεξάρτητα από το αν έχουν κάνει αγωγές.

Συνταξιούχος του δημοσίου με κύρια σύνταξη προ φόρου στα 1.520 ευρώ και επικουρική 348 ευρώ έχει λαμβάνειν 7.340 εχει δηλαδή συνολικά αναδρομικά 12.083 ευρώ. Πρώτοι στη σειρά οι κληρονόμοι θανόντων συνταξιούχων, ακολουθούν αυτοί που έχουν πάνω από. Τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά συνταξιούχων. Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις συνταξιούχων για τα αναδρομικά. Από το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές. «ζεσταίνεται» το πορτοφόλι των συνταξιούχων καθώς από την ερχόμενη παρασκευή ξεκινά η πίστωση των λογαριασμών με τις κύριες και επικουρικές συντάξεις νοεμβρίου αλλά και τα αναδρομικά 11μήνου από τις περικοπές του 12. Αναφερόμενος στο θέμα των εκκρεμών συντάξεων, ο κωστής χατζηδάκης είπε στην εκπομπή «mega. Ο συνταξιούχος θα πληρωθεί στο τέλος φεβρουαρίου την πρώτη σύνταξη με τα 1.201,71 ευρώ (μικτά) και με αναδρομικά 4 μηνών ενώ στην πληρωμή του μαρτίου, ή του απριλίου, θα σύνταξης στις νέες αιτήσεις. Με τον νέο επανυπολογισμό του νόμου βρούτση θα δει αύξηση κατά 192 ευρώ, από την οποία τα 110 ευρώ θα συμψηφιστούν με την προσωπική διαφορά και τα υπόλοιπα 82 ευρώ. Παναγιώτη βελή και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου χρήστου χρυσανθακόπουλου, με τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγο κ. Μεγάλη κοροϊδία η τροπολογία αναδρομικών. Συνάντηση του προέδρου της ένωσης αποστράτων αξιωματικών πυροσβεστικού σώματος κ. Αναδρομικά χιλιάδων ευρώ για όλους!

Τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά συνταξιούχων. Από το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές. Να αναγνωριστούν αναδρομικά στο σύνολο των συνταξιούχων, ανεξάρτητα από το αν έχουν κάνει αγωγές. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα που αναφέρει εκπρόσωπος των αποστράτων τα αναδρομικά πιστώθηκαν σε 5 κατηγορίες συνταξιούχων για διάστημα από 16,5 μήνες έως και 47 μήνες , κατ' αντιστοιχία με το χρονικό διάστημα που ορίστηκε και για τους εν ενεργεία συναδέλφους τους. Αναφερόμενος στο θέμα των εκκρεμών συντάξεων, ο κωστής χατζηδάκης είπε στην εκπομπή «mega.

Anadromika Synta3ioyxwn Ti Posa 8a Laboyn Oi Synta3ioyxoi Dhmosioy Kai Ika Analytikoi Pinakes E8nos
Anadromika Synta3ioyxwn Ti Posa 8a Laboyn Oi Synta3ioyxoi Dhmosioy Kai Ika Analytikoi Pinakes E8nos from i4thumbs.glomex.com
Τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά συνταξιούχων. Αναφερόμενος στο θέμα των εκκρεμών συντάξεων, ο κωστής χατζηδάκης είπε στην εκπομπή «mega. Συνάντηση του προέδρου της ένωσης αποστράτων αξιωματικών πυροσβεστικού σώματος κ. Όπως τόνισε από πλευράς του στον σκαϊ ο πρόεδρος πανελλαδικού συλλόγου συνταξιούχων κώστας πράπας «τα δύο μελή μας πρωτόδικα δικαιωθήκαν και μάλιστα πήραν τα χρήματα τους εντόκως. Τρεις κατηγορίες συνταξιούχων, με διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τις αναδρομικές επιστροφές ποσών που παρανόμως παρακρατήθηκαν από τις συντάξεις τους, δημιουργεί η πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε από τη βουλή. Αναδρομικά χιλιάδων ευρώ για όλους! Γιατί αναβάλλεται για ένα μήνα η πληρωμή τους. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν έγκριτοι νομικοί, «μερικώς κερδισμένοι».

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν έγκριτοι νομικοί, «μερικώς κερδισμένοι».

.με τις 8.500 περιπτώσεις συνταξιούχων αποστράτων που έχουν λαμβάνειν έξτρα αναδρομικά από το νόμο 4575/2018 και η πληρωμή θα γίνει είτε με τη συνολικά θα γίνεται κράτηση 133 ευρώ κάθε μήνα για 45 μήνες που θα χρειαστούν για να επιστραφούν τα επιπλέον αναδρομικά των 6.000 ευρώ. Τι προβλέπει η τροπολογία για τις κύριες συντάξεις. Στις κύριες συντάξεις τα αναδρομικά μπορεί να φτάνουν έως και 11.000 ευρώ για τις πολύ υψηλές συντάξεις ή τις διπλές κύριες συντάξεις. «ζεσταίνεται» το πορτοφόλι των συνταξιούχων καθώς από την ερχόμενη παρασκευή ξεκινά η πίστωση των λογαριασμών με τις κύριες και επικουρικές συντάξεις νοεμβρίου αλλά και τα αναδρομικά 11μήνου από τις περικοπές του 12. Αναφερόμενος στο θέμα των εκκρεμών συντάξεων, ο κωστής χατζηδάκης είπε στην εκπομπή «mega. « εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων ». Συνάντηση του προέδρου της ένωσης αποστράτων αξιωματικών πυροσβεστικού σώματος κ. Τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας τονίζουν την αντισυνταγματικότητα των νόμων που επέφεραν περικοπές και δίνουν τον χώρο στους συνταξιούχους. Παναγιώτη βελή και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου χρήστου χρυσανθακόπουλου, με τον αρχηγό του πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγο κ. Να αναγνωριστούν αναδρομικά στο σύνολο των συνταξιούχων, ανεξάρτητα από το αν έχουν κάνει αγωγές. Στο δημόσιο αν συνυπολογιστούν και αναδρομικά 11 μηνών από την εασ τα ποσά ξεπερνούν και τις 15.000 ευρώ. Τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά συνταξιούχων. Μεγάλη κοροϊδία η τροπολογία αναδρομικών.

Η αλλαγή αφορά τους νέους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα εξαιτίας καθυστέρησης στην αναδρομικά : Πανελλήνια ομοσπονδία αποστράτων σωμάτων ασφαλείας. Αναδρομικά 10 μηνών για κύριες και επικουρικές συντάξεις έρχονται για όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο για αυτούς που έχουν κάνει αγωγές διεκδίκησης. Δείτε πίνακες με τα αναδρομικά στις κύριες συντάξεις για όλα τα ταμεία: Να αναγνωριστούν αναδρομικά στο σύνολο των συνταξιούχων, ανεξάρτητα από το αν έχουν κάνει αγωγές.

Erxontai Ta Anadromika Ayta Einai Ta Ka8ara Posa Meta Tis Krathseis Ti Isxyei Gia Ka8e Tameio Pinakes Ellada Iefimerida Gr
Erxontai Ta Anadromika Ayta Einai Ta Ka8ara Posa Meta Tis Krathseis Ti Isxyei Gia Ka8e Tameio Pinakes Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας τονίζουν την αντισυνταγματικότητα των νόμων που επέφεραν περικοπές και δίνουν τον χώρο στους συνταξιούχους. Αναφερόμενος στο θέμα των εκκρεμών συντάξεων, ο κωστής χατζηδάκης είπε στην εκπομπή «mega. Πότε γίνονται οι πληρωμές, όλη η νέα νομοθεσία τι ισχύει για ικα, δημόσιο και κάθε ταμείο. Αναδρομικά 10 μηνών για κύριες και επικουρικές συντάξεις έρχονται για όλους τους συνταξιούχους και όχι μόνο για αυτούς που έχουν κάνει αγωγές διεκδίκησης. Για παράδειγμα, συνταξιούχος δεκο με 41,6 χρόνια παίρνει σύνταξη 1.479 ευρώ με προσωπική διαφορά 110 ευρώ. Ο συνταξιούχος θα πληρωθεί στο τέλος φεβρουαρίου την πρώτη σύνταξη με τα 1.201,71 ευρώ (μικτά) και με αναδρομικά 4 μηνών ενώ στην πληρωμή του μαρτίου, ή του απριλίου, θα σύνταξης στις νέες αιτήσεις. Στις εκκρεμείς συντάξεις, στα αναδρομικά των συνταξιούχων και στην ενίσχυση των ανέργων αναφέρθηκε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, κωστής χατζηδάκης. Στο δημόσιο αν συνυπολογιστούν και αναδρομικά 11 μηνών από την εασ τα ποσά ξεπερνούν και τις 15.000 ευρώ.

Η συνεχής προσπάθεια των συνταξιούχων να δικαιωθούν λαμβάνοντας τα χρήματα που επί χρόνια έχουν στερηθεί δείχνει να φέρνει καρπούς.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν έγκριτοι νομικοί, «μερικώς κερδισμένοι». Από το απόγευμα οι πρώτες πληρωμές. Στο δημόσιο αν συνυπολογιστούν και αναδρομικά 11 μηνών από την εασ τα ποσά ξεπερνούν και τις 15.000 ευρώ. Τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας τονίζουν την αντισυνταγματικότητα των νόμων που επέφεραν περικοπές και δίνουν τον χώρο στους συνταξιούχους. Τι προβλέπει η τροπολογία για τις κύριες συντάξεις. Τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά συνταξιούχων. «ζεσταίνεται» το πορτοφόλι των συνταξιούχων καθώς από την ερχόμενη παρασκευή ξεκινά η πίστωση των λογαριασμών με τις κύριες και επικουρικές συντάξεις νοεμβρίου αλλά και τα αναδρομικά 11μήνου από τις περικοπές του 12. .με τις 8.500 περιπτώσεις συνταξιούχων αποστράτων που έχουν λαμβάνειν έξτρα αναδρομικά από το νόμο 4575/2018 και η πληρωμή θα γίνει είτε με τη συνολικά θα γίνεται κράτηση 133 ευρώ κάθε μήνα για 45 μήνες που θα χρειαστούν για να επιστραφούν τα επιπλέον αναδρομικά των 6.000 ευρώ. Τον οκτώβριο σε μία δόση έρχονται αυξήσεις με αναδρομικά 12 μηνών και με ποσά που φτάνουν ως και τα 2.640 με επανυπολογισμό κύριας σύνταξης θα έρθουν οι αυξήσεις και τα αναδρομικά όχι για όλους, αλλά για όσους συνταξιοδοτήθηκαν με πάνω από 30 έτη. Συνταξιούχος του δημοσίου με κύρια σύνταξη προ φόρου στα 1.520 ευρώ και επικουρική 348 ευρώ έχει λαμβάνειν 7.340 εχει δηλαδή συνολικά αναδρομικά 12.083 ευρώ. Η συνεχής προσπάθεια των συνταξιούχων να δικαιωθούν λαμβάνοντας τα χρήματα που επί χρόνια έχουν στερηθεί δείχνει να φέρνει καρπούς. Αναφερόμενος στο θέμα των εκκρεμών συντάξεων, ο κωστής χατζηδάκης είπε στην εκπομπή «mega. Πρώτοι στη σειρά οι κληρονόμοι θανόντων συνταξιούχων, ακολουθούν αυτοί που έχουν πάνω από.

«βόμβα« για τα αναδρομικά συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα: αναδρομικα συνταξιουχων. Τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας τονίζουν την αντισυνταγματικότητα των νόμων που επέφεραν περικοπές και δίνουν τον χώρο στους συνταξιούχους.